Het LLW in Lelystad

De locatie van het kamp is verplaatst naar scoutinggroep Ascanen bij het prachtige Belevenisbos. Hier wordt iedereen vrijdag voor het Landelijk Luchtscouts Weekend verwacht om het gehele weekend diverse luchtscouting activiteiten te doen.

Tijdens dit kamp zullen de verschillende scoutinggroepen elkaar leren kennen, maar ook de kennis met elkaar uit wisselen. Dit doet men tijdens de verschillende activiteiten door samen te werken, maar ook door ’s avonds bij het mega kampvuur met elkaar te praten en te vertellen over de verschillen luchtscoutingavonturen!

Programma
Drie dagen Landelijk Luchtscouts Weekend begint vrijdagochtend met een inloop, waarbij de scouts de tijd krijgen om tenten op te zetten en het terrein te verkennen.
De middag start met een centrale opening, waarbij alle luchtscouts hun yell laten klinken en het kennismakingsspel spelen. Later die middag vindt de eerste ronde plaats van het ATC-Spel, waar de strijd tussen de luchtscouts begint!

Zaterdag gaan de scouts na het ontbijt naar hun gekozen activiteit. Waarbij ze een coole workshop kunnen doen. Zo biedt HCC o.a. een workshop drone vliegen aan, ook kan gekozen worden voor de activiteit lijn gestuurd vliegen, of maakt de scout een raket? Om die vervolgens zo hoog mogelijk de lucht in te schieten!

Zondagochtend kunnen de scouts naar verschillende gave activiteiten, waarbij er geklommen kan worden in bomen, een vlieger gebouwd kan worden en er kan een bezoekje gebracht worden aan het Reizend Scoutingmuseum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *