Aanmelden

Tijdens het Hemelvaart weekend wordt er een luchtscouting kamp op Scoutinglandgoed Zeewolde georganiseerd. De Luchtverkenners uit Hellevoetsluis en de Drones uit Drachten hebben hiervoor hun handen in een geslagen en gaan nieuw leven blazen in het Landelijk Luchtscouts Weekend. 

De laatste editie van het Landelijk Luchtscouts Weekend was in 2013. Door nieuw leven in het kamp te blazen, zorgen de Luchtverkenners en de Drones voor een fantastisch weekend voor alle luchtscouts.

Tijdens het kamp kunnen de jongeren andere Luchtscoutinggroepen ontmoeten uit heel Nederland. Maar wat minstens zo belangrijk is, dat er een luchtbrug geslagen kan worden tussen de groepen. En het promoten van luchtvaart onder de jeugd.

Tijdens het Hemelvaart weekend van vrijdag 27 t/m zondag 29 mei 2022 worden er uitdagende activiteiten aangeboden rondom luchtscouting, zoals verschillende workshops, demonstraties en een bezoek aan Aviodrome.

De kosten van het kamp zijn € 75,- per scout en € 22,50 voor leiding en vrijwilligers. Voor dit bedrag ontvangt iedereen een T-Shirt en een badge. Ook worden alle maaltijden verzorgd door de kookstaf.

Lijkt je dit nou ook fantastisch voor jouw luchtscouts? Meld je dan vlug aan in SOL: https://sol.scouting.nl/as/form/41054/participant/new/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *